Bebaskan Palestin


Warggghhhh....malam tadi lepas aku balik dari makan kat Seremban Jaya, aku layan la tv..sampai² je terus aku baring rehatkan diri depan tv...aku tgk mak bapak aku khusyuk layan Majalah 3...pe lagi aku pon join la kan..cerita malam ni menarik betul..kisah kekejaman tentera Zionis Israel...yang cuba melanun flotila bantuan kemanusiaan ke Palestin Rachel Corrie, tak cukup2 lagi nak mendajal orang Islam yahudi ni...

Kesian betul rakyat Palestin, bila dunia nak membantu..ada je yang iri hati...masa aku tengok tu Majalah 3 tengah interview rakyat Malaysia yang pergi hantar bantuan tu la..nak cerita sume pon aku bkn ingat sangat pon haha...tapi memang best Majalah 3 malam ni...

Ada satu petikan dari rakyat Malaysia yang aku tengok kat Majalah 3 tadi..bila sampai kat pelabuhan tu..ada Yahudi ni mengucapkan "Welcome to Israel" pas tu rakyat Malaysia ni cakap.."This is Palestine not Israel" ha lebih kurang la ayat macam tu..pas tu dia cakap Yahudi ni dah panas dah bila dia ni tak nak ikut cakap yahudi tu....tapi tetap dengan pendirian..Bro dari Malaysia tu memang kental..hati kering..tapi aku tengok semua yang pergi hantar bantuan tu semua kering la...kena bom, kena tembak peluru getah sampai ada yang mati kepala pecah kena peluru getah tu..kena terajang sepak, ikat tangan lagi...masuk lokap, kena bogel, haihhh....besar betul pahala Allah nak bagi kat manusia² yang sanggup meredah tu semua...Insyallah mangsa² yang mati atas kapal Rachel Corrie tu mahupon rakyat Palestine sendiri yang terkorban akibat dari kekejaman rejim zionis israel tu akan ditempatkan di syurga Nya..Amin.

Mari kita berdoa agar Palestine bebas dari cengkaman Zionis Israel, dan pastinya Umat Islam akan menang juga dan tumpaskan umat Yahudi pada akhirnya. Peace no War.

4 comments:

  1. hari tu aku mimpi aku kena pi gaza selamatkan orang.....

    ReplyDelete
  2. wah...mimpi yg menarik...aku paling harap aku dapat mimpi g mekah....ne tau nt btol2 leh g kan..hehehe

    ReplyDelete

Sikit Juga Kasi Kumen Macha